O nama

FIS d.o.o. Dugopolje, dio je Grupacije Fis d.o.o. Vitez, jednog od najvećih domaćih trgovačkih lanaca u BiH. Raspolaže s više od 220 000 m2 vlastitog prodajnog prostora u 13 bh gradova, s standardnom ponudom od 25 000 različitih artikala i angažman 2 500 uposlenika. „Najveća ponuda na jednom mjestu" koncept je po kojem je Poduzeće FIS postalo prepoznatljivo i van granica BiH. To je jedinstven pristup u kojem se udružuje kupovina, zabava, rekreacija, ugostiteljstvo, druženje i razonoda u slobodno vrijeme. Uz trgovinu koja je primarna, FIS se diverzificirao i na proizvodnu i turističku djelatnost. Stvarajući nove vrijednosti, na tržište plasira vlastite proizvodne robne marke; namještaj Ambyenta, Anbinni odjeću za bebe (www.anbinni.ba) i GS čarape (www.gsbih.com).

fis vitez

Moderni sportsko-rekreativni kompleks EKO-FIS Vlašić širinom i kvalitetom ponude korisnicima pruža atraktivne sadržaje tijekom cijele godine, svrstavajući se tako na listu najpopularnijih turističkih destinacija za aktivni planinski odmor, team building i uživanje u prirodi. Pored Zlatne ruže turizma BiH 2009. godine, vrijedna potvrda kvalitete je i konstantan rast broja noćenja i gostiju koji se iznova vraćaju gostoprimstvu EKO-FIS Vlašića. (www.eko-fisvlasic.ba)

Poduzeće FIS d.o.o. je na hrvatskom tržištu prisutno od 2002. godine sa dva salona namještaja; u Dugopolju, nadomak Splita i u Slavonskom Brodu. Dobar omjer cijene i kvaliteta, usvajanje svjetskih tehnologija, dizajnerskih trendova i visokih proizvodnih standarda, pogodovalo je da FIS-ov namještaj pređe granice BiH. Tako se danas namještaj Ambyenta, osim zemalja CEFTE i EU, izvozi i u Norvešku, Kanadu, te daleki Irak i Jordan.

Ambyentin portfolio proizvoda čini 500 artikala namještaja za stanovanje od pločastih materijala i punog drveta:

• kuhinjski,trpezarijski, tapecirani i namještaj za kupaonice

• dječje,spavaće i dnevne sobe, kreveti

• predsoblja, cipelari, ormari i američki plakari

• unutarnja vrata i stepeništa, parketi

• repromaterijal i segmenti namještaja

Dnevni proizvodni kapacitet Tvornice Ambyenta je 400 stolica ili 1200 komponenti. Kao službeni zastupnik brenda Ambyenta za tržište Hrvatske, raspolažemo kapacitetima za opremanje hotela ali i interijera drugih namjena na prostoru Hrvatske.

Sva prava pridržana. FIS d.o.o. Dugopolje

Top Desktop version